Yatırımcılara geri ödeme sürecinin başlatıldığını bildirdi
  • Yatırımcılara geri ödeme sürecinin başlatıldığını bildirdi

Yatırımcılara geri ödeme sürecinin başlatıldığını bildirdi

Ronin Network, değeri 600 milyon dolardan fazla olan kripto varlıkların çalındığı saldırının ardından güvenlik için harekete geçti.
  • Haber Merkezi
  • 29.04.2022 - 10:09
  • Güncelleme : 29.04.2022 - 10:09
Sosyal Medya'da Paylaş
Ronin Network, Sky Mavis ile birlikte platformlardaki güvenliğin artırılması için birtakım hamlelerde bulunulacağını ifade etti. Söz konusu açıklama, bilgisayar korsanlarının platformdan değeri 600 milyon dolardan fazla olan kripto varlıkları çaldığı saldırının ardından yapıldı. Ronin Network, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, güvenliği artırmanın yanı sıra ödüller sunacağını ve akıllı sözleşmeleri yükselteceğini dile getirdi. 
 

Birkaç hafta önce bazı medya platformlarında da bildirildiği üzere, Ronin Network kötü niyetli aktörlerin faaliyetlerine maruz kaldı. Axie Infinity oyununa ev sahipliği yapan platform, 173,600 Ethereum ve 25,5 milyon USDC çalınmasıyla birlikte 612 milyon dolara kadar kayıp yaşadı. 

FBI tarafından yapılan açıklamada, ünlü kripto hackerı Lazarus’a işaret edildi. Lazarus’un Kuzey Kore ile bağlarının olduğu biliniyor. Ronin Network, son olarak yaptığı açıklamada yatırımcılara geri ödeme sürecinin başlatıldığını bildirdi.


 
GÜNÜN ÖNE ÇIKAN HABERLERİ